Επιστημονική επιτροπή  

Φωτογραφία.jpg
Παναγιώτα Βελαώρα
​Θάνος Παππάς 
Μαρία Βελαώρα

Είναι παιδαγωγός και πολιτικός μηχανικός, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στο Πανεπιστήμιου του Λονδίνου (University College London), με εξειδίκευση στον προγραμματισμό, στην ρομποτική και στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό κατασκευών. Απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.). Μέλος του Ιnstitute of Civil Engineers (ICE) της Μεγάλης Βρετανίας (UK) και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). 

Είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) καθώς και διδακτορικός ερευνητής  του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) στους τομείς των αλγορίθμων βελτιστοποίησης και ανάλυσης δεδομένων. Ειδικός σε θέματα επιχειρησιακής έρευνας και επιχειρηματικής ευφυίας, έχει αναπτύξει πλατφόρμες λογισμικού βελτιστοποίησης διαδικασιών και ανάλυσης δεδομένων για πολυεθνικές εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είναι διδακτορική ερευνήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) στο τμήμα Αρχιτεκτονικής. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας και του Παρισιού "Paris 8".

Απόφοιτη του τμήματος Αρχιτεκτονικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Έχει εμπειρία στην κατασκευή διοραμάτων, στην μελέτη εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).